Club van 100
Lid worden of meer info: Mathieu Mertens (mmertens@home.nl)
Vriendenloterij: Lid worden voor RKHBS
 

RKHBS in zee met sponsorelftal

 
 

08/09/2017

Beste  clublid en/of ouder van een jeugdlid,

Als vereniging is RKHBS constant in de weer om alles zo goed mogelijk te regelen voor de leden. Wij proberen met onze middelen en met de mensen die zich willen inzetten voor de vereniging alle trainingen en wedstrijden en alles wat daarbij hoort voor de leden te organiseren.
Jij weet als lid of ouder van een van onze leden dat een vereniging geen vanzelfsprekendheid is en dat er bij het runnen van een vereniging behoorlijk wat komt kijken. Hoewel we als vereniging nog net geen onderneming zijn, vertonen we behoorlijk wat gelijkenis en dienen we in ieder geval aan het einde van het jaar een sluitende begroting te realiseren. 
Wij hebben naast onze ledencontributie een aantal bedrijven die bereid zijn om onze inkomsten aan te vullen vanuit een sponsorovereenkomst. Als vereniging zijn we daar erg dankbaar voor. 

Sponsorelftal
Als vereniging hebben we ons recent aangesloten bij Sponsorelftal om onze inkomsten aan te vullen. Sponsorelftal is een maatschappelijk inkoopplatform. Dat wil zeggen dat over de inkopen die gedaan worden bij de partnerbedrijven van Sponsorelftal een bedrag terugvloeit als sponsoring naar een maatschappelijk doel.
Ook RKHBS  heeft zich aangemeld als maatschappelijk doel binnen Sponsorelftal. Hierdoor kunnen wij over de inkopen die we als club en over de inkopen die aan ons gekoppelde bedrijven doen, bij de partners van Sponsorelftal een bedrag ontvangen. 
Wij zouden jou willen vragen om te kijken of jij bedrijven kent of bij een bedrijf werkt dat haar inkopen ook zou willen koppelen aan sponsorelftal. Het gaat o.a. om inkopen bij de Makro en Kabeldirect, maar ook om inkoop van accountancy, HR, telefonie en verzekeringen. 
Wat moet je doen?
In de bijlage vind je een formulier, dat je onder de aandacht kunt brengen bij je werkgever en met hem kunt invullen. Op dit formulier wordt aangegeven met welke partnerbedrijven er al zaken wordt gedaan of met wie men het gesprek daartoe wil aangaan. 
We zouden het als vereniging enorm waarderen als je dit onder de aandacht wil brengen. Wellicht heb je nog vragen over de werking van Sponsorelftal, of heeft je werkgever vragen over Sponsorelftal. In dat geval kun je altijd contact met ons opnemen of maken we een afspraak met het bedrijf dat je hebt benaderd. 
We hopen op je positieve bijdrage.  
Ingevulde formulieren kunnen in de kantine ingeleverd worden.

Vriendelijke groet,

André Scheffer - Voorzitter  RKHBS
Rob Henquet - coördinator sponsorgroep RKHBS