Club van 100
Lid worden of meer info: Mathieu Mertens (mmertens@home.nl)
Vriendenloterij: Lid worden voor RKHBS
 

RKHBS kiest voor VTON

 
 

22/06/2018

RKHBS kiest voor ondersteuning van VTON bij jeugdopleiding 

Afgelopen dinsdag hebben alle jeugdtrainers van RKHBS een introductie gekregen van de ondersteuning bij de jeugdopleiding met behulp van de door VTON ontwikkelde voetbal app. Hierdoor zullen vanaf komend seizoen alle jeugdelftallen een gestructureerde voetbaltraining krijgen aangeboden waarbij ook de overgang naar een nieuwe leeftijdsklasse op elkaar is afgestemd. De trainer wordt middels de app wekelijkse begeleid in het geven van de juiste trainingen, afgestemd op de specifieke leeftijd.

Met de keuze voor deze ontwikkelmethode zetten we een volgende stap naar een kwalitatief goede jeugdopleiding waarmee het speerpunt ‘Ontwikkeling’ verder vorm wordt gegeven.

COMPLETE VOETBALOPLEIDING VOOR DE JEUGD

De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers werken in een jaarplanning samen aan concrete doelstellingen. Alles komt aan bod: techniek, tactiek, fysiek en mentaal. De methode ondersteunt met meer dan 700 kant-en-klare trainingen. De ervaren trainer kan zijn eigen trainingen samenstellen met behulp van de VTON bibliotheek.