Club van 100
Lid worden of meer info: Mathieu Mertens (mmertens@home.nl)
Vriendenloterij: Lid worden voor RKHBS
 

RKHBS senioren naderen einde van seizoen

 
 

28/05/2018

Het 2de heren team van RKHBS heeft afgelopen zondag het seizoen  afgesloten met een 1-3 thuisnederlaag tegen Sportclub 25 uit Bocholtz. Ondanks deze nederlaag heeft de ploeg van trainer Harrie Cordewener een verdienstelijk seizoen gedraaid en is redelijk gemakkelijk overeind gebleven in de 3de klasse voor lagere teams.
Bij de dames moet RKHBS VR 2 nog enkele wedstrijden spelen, aangezien er vele afgelastingen waren in de competitie waar zij spelen. Dit team onder leiding van Erwin Ramaekers en Eric Roufs maakt een heel mooi seizoen door met een fantastische 2de plaats als gevolg. Eerste kunnen ze niet meer worden omdat Rood-Groen LVC een te grote voorsprong heeft, maar dit doet niets af aan de fantastische prestatie van deze dames. Er volgen nog wedstrijden op woensdag 30 mei, om 19.30 uur thuis tegen kampioen Rood-Groen LVC 1, en zondag 3 juni uit tegen Voerendaal VR 1 om 10.00 uur.
Het 3de heren team maakt een heel moeilijk seizoen door, maar zij zijn gewoon te hoog ingedeeld in de 4de klasse waar ze spelen. Aan het einde van dit seizoen lijkt er echter ineens een kentering op te treden. Na vorige week een gelijkspel thuis tegen het 2de elftal van RKTSV te hebben behaald, werd afgelopen zondag ook een punt weggekaapt uit tegen het 2de elftal van Abdissenbosch. Klasse mannen! De laatste wedstrijd van het seizoen staat op 3 juni op het programma, thuis tegen de nr 2 op de ranglijst, Simpelveld Zwart-Wit combinatie, ook een 2de elftal!