Club van 100
Lid worden of meer info: Mathieu Mertens (mmertens@home.nl)
Vriendenloterij: Lid worden voor RKHBS
 

Real Madrid voetbalkamp 2018

 
 

11/12/2017


Het Real Madrid Voetbalkamp komt deze zomer bij RKHBS in Heerlen!

 

Extra korting voor leden

Van maandag 13 augustus tot en met vrijdag 17 augustus 2018 is het Real Madrid Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Real Madrid CF, te gast bij RKHBS in Heerlen.Hiermee behoort RKHBS tot een selecte groep partnerclubs van Real Madrid. Leden van onze vereniging ontvangen tot 1 januari 2018 liefst €20,- korting op de deelnemersbijdrage.

 

Het Real Madrid Voetbalkamp is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 7 tot 15 jaar van elk niveau onder leiding van UEFA gecertificeerde trainers die ruime ervaring met het trainen van jeugd hebben. De trainers hebben met succes een opleiding gevolgd van Real Madrid. Het Real Madrid Voetbalkamp vindt in het voorjaar en de zomer van 2018 plaats op meer dan 25 locaties in heel Nederland en België.

 

Real Madrid Voetbalkamp gegevens op een rijtje:

  • Vijf dagen top training door opgeleide Real Madrid CF trainers met innovatieve trainingsmethodes.
  • Je krijgt een Real Madrid CF trainingstenue van Adidas, bestaande uit: shirt, short en sokken.
  • Inclusief een Real Madrid CF Voetbal, Real Madrid CF Bidon, Real Madrid CF Diploma en 5 dagen eten/drinken.
  • Training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Real Madrid CF.

     

De beste spelers naar Madrid

Per locatie worden enkele spelers, ongeacht welke leeftijd, uitgenodigd om deel te nemen aan het Creator Camp Benelux. De beste spelers van deze “Benelux finale” worden uitgenodigd voor een training in het Estadio Santiago Bernabéu(!) en op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip zijn voor de Real Madrid Foundation.

 

Deelname inclusief Early-Bird korting slechts€209 (i.p.v. €229)! Kijk snel op de websitewww.frmclinics.nl voor meer informatie en aanmelden. Tot 1 januari 2018 kun je aanmelden met de Early-Bird korting.

 

Hala Madrid!