RKHBS 1 - Sylvia 1

Zondag 10 december

14:15 Sportpark Imstenrade

Club van 100
Lid worden of meer info: Mathieu Mertens (mmertens@home.nl)
Vriendenloterij: Lid worden voor RKHBS

Afgelastingen

Agenda

05-01-2018 Nieuwjaarsreceptie
10-02-2018 Baanrakkertje/ RKHBS carnavalsbal
02-06-2018 RKHBS clubdag

Websponsoren

My image My image My image My image My image My image My image My image My image

Laatste Nieuws

 

 

Problemen bij innen contributie
Er waren deze maand helaas wat problemen bij het innen van de contributie. De contributie is daardoor niet zoals gebruikelijk aan het begin van de maand afgeschreven. Dit zal nu gebeuren op 12 of 13 december. Sorry voor het ongemak.

 

 

Real Madrid voetbalkamp 2018

Het Real Madrid Voetbalkamp komt deze zomer bij RKHBS in Heerlen!

 

Extra korting voor leden

Van maandag 13 augustus tot en met vrijdag 17 augustus 2018 is het Real Madrid Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Real Madrid CF, te gast bij RKHBS in Heerlen.Hiermee behoort RKHBS tot een selecte groep partnerclubs van Real Madrid. Leden van onze vereniging ontvangen tot 1 januari 2018 liefst €20,- korting op de deelnemersbijdrage.

 

Het Real Madrid Voetbalkamp is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 7 tot 15 jaar van elk niveau onder leiding van UEFA gecertificeerde trainers die ruime ervaring met het trainen van jeugd hebben. De trainers hebben met succes een opleiding gevolgd van Real Madrid. Het Real Madrid Voetbalkamp vindt in het voorjaar en de zomer van 2018 plaats op meer dan 25 locaties in heel Nederland en België.

 

Real Madrid Voetbalkamp gegevens op een rijtje:

  • Vijf dagen top training door opgeleide Real Madrid CF trainers met innovatieve trainingsmethodes.
  • Je krijgt een Real Madrid CF trainingstenue van Adidas, bestaande uit: shirt, short en sokken.
  • Inclusief een Real Madrid CF Voetbal, Real Madrid CF Bidon, Real Madrid CF Diploma en 5 dagen eten/drinken.
  • Training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Real Madrid CF.

     

De beste spelers naar Madrid

Per locatie worden enkele spelers, ongeacht welke leeftijd, uitgenodigd om deel te nemen aan het Creator Camp Benelux. De beste spelers van deze “Benelux finale” worden uitgenodigd voor een training in het Estadio Santiago Bernabéu(!) en op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip zijn voor de Real Madrid Foundation.

 

Deelname inclusief Early-Bird korting slechts€209 (i.p.v. €229)! Kijk snel op de websitewww.frmclinics.nl voor meer informatie en aanmelden. Tot 1 januari 2018 kun je aanmelden met de Early-Bird korting.

 

Hala Madrid! 

 

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 2018
Het bestuur nodigt alle ere-leden, leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren en sympathisanten uit voor de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 5 januari 2018.
Voor de senioren is er voorafgaand een mini veld toernooi.
Aansluitend aan de receptie is de vrijwilligersavond. 

 

JO11-1 Kampioen
Beste leden en sympathisanten van RKHBS,

Ook als winnen niet primeert kun je als team een mooie prestaties neerzetten blijkt uit de teamprestatie van RKHBS JO11-1, want met trots mogen wij als trainers jullie mededelen dat RKHBS JO11-1 de najaarscompetitie heeft afgerond met een kampioenschap in de 1ste klasse-501.
Het was 29 augustus 2017 de dag waarop het nieuwe team JO11-1 voor de eerste keer samenkwam om te gaan starten met de eerste training aan het nieuwe seizoen. In deze zelfde week stond er ook een ouderbijeenkomst gepland om zo voor iedereen duidelijkheid te verschaffen wat er verwacht wordt van elkaar!
Als trainers van een jeugdteam zijn wij van mening dat de ouders het eerste aanspreekpunt zijn en blijven om zo op een goede manier het seizoen te kunnen starten, maar ook in dezelfde samenstelling af te maken. Voetbal is een teamsport dus moeten ‘’WIJ’’ samen als trainers en ouders onze verantwoordelijkheid nemen om het zo voor de spelers(ster) en het team tot een leergierig en leuk seizoen te laten verlopen.
De doelstelling was meteen duidelijk ‘’plezier en ontwikkeling’’ als individu en als team staat voorop. Elke speler(-ster) moet zich thuis voelen in het team en dienen onder elkaar respect te hebben in gedrag en uitvoering. De betrokkenheid van de ouders in dit teamproces is ook heel belangrijk omdat het kind zich hierdoor gesterkt voelt in de uitvoering van zijn of haar hobby.
Nu de najaarscompetitie is afgelopen kunnen wij als trainers de balans opmaken. Elke speler(-ster) voelt zich als een vis in het water binnen dit team. Als individu, maar ook als team hebben ze mooie stappen gezet. Dat dit na 10 wedstrijden resulteerde in een kampioenschap is het kersje op de taart en een teamprestatie van formaat gezien de mix van 2de en 1ste jaar JO11 spelers(ster)in deze klasse. Wij als trainers zijn ook van mening dat de georganiseerde nevenactiviteiten met de ouders voor het team een enorme bijdrage hebben geleverd aan dit teamproces. Samenhorigheid is namelijk heel belangrijk binnen een team.   
Het team RKHBS JO11-1 bestaat uit de volgende spelers(-ster) die wij graag met naam willen benoemen: Rayan Ibn Ahmed, Sem Katoele, Julian Kohlen, Ruben Janssen, Caspar Bojko, Amir Alhassouni, Tijs Mevissen, Milan Pulcini, Nadim Ali en onze topscoorster en enige dame in het team maar ook tijdens deze gehele competitie Senna Vergoossen!
Wij gaan in 2018 met dit team verder werken en onze doelstelling ‘’plezier en ontwikkeling’’ blijft voorop staan……

Met sportieve groet,                                                                             
Ramon Pulcini en Marco Janssen                             
Trainers RKHBS JO11-1
     

 

afgelast 10-12

ALGEHELE AFGELASTING 10 december.

RKHBS 1 en 2 dus ook AFGELAST.Voor categorie B, bij RKHBS zijn dat de dames en het 3e,is zondag algehele afgelasting.

Ook de techniektraining gaat NIET door!! 


Overig nieuws

2017-12-03 In memoriam: Nico Delahoche
Afgelopen week bereikte ons het verschrikkelijke nieuws dat Nico Delahoche op 37-jarige leeftijd plotseling is overleden, we zijn allen geschokt door dit tragische nieuws.
Nico was voetballer en tevens mede oprichter van “Ut Viefde” van RKHBS, na het wegvallen van dit elftal zagen we Nico nog geregeld als jeugdleider van Kerkrade-west.

Wij wensen Natasja, Ruben, Anna en Nina heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.


2017-12-03 RKHBS 1 gelijk tegen KVC Oranje
Mick Mijnes redt punt voor RKHBS heren 1 

Ondanks de laag sneeuw die in de morgenuren op het veld lag, waardoor wedstrijden van andere elftallen moesten worden afgelast, trad RKHBS als nummer 4 van de ranglijst aan tegen de nummer 2 KVC Oranje. Scheidsrechter Kok had de weerssituatie goed ingeschat, en was niet voor niets vanuit Maastricht naar Heerlen gekomen, aangezien het veld om half drie volledig sneeuwvrij was. KVC Oranje, de ploeg uit Bleijerheide, is afgelopen seizoen gepromoveerd uit de 4de klasse en doet het dit seizoen erg goed, met name ook door verschillende aanwinsten die de ploeg kwamen versterken.
RKHBS begon erg onrustig en ongeconcentreerd aan de wedstrijd, met een aantal gevaarlijke terugspeelballen, waarmee ze keeper Toine Diederen in de problemen brachten. Toch kwam de thuisclub op voorsprong. Na 8 minuten mocht Danny Stoeber een corner nemen. Hij speelde de bal op Rens Hahnraths die niet zelf kon schieten en weer terug speelde naar Danny. Deze besloot hard en laag voor te zetten, en zag tot zijn verbazing dat de bal in de lange hoek verdween nadat Martijn Sangen van de bezoekers de bal volledig verkeerd raakte: 1-0. RKHBS werd hierna direct weer gevaarlijk via Bram Bemelmans die hoog voorgaf op de inkomende Mick Mijnes, maar Calvin Potgens, de jonge goalie van de bezoekers, kon de bal wegboksen. Hierna was het de beurt aan de bezoekers met een aantal gevaarlijke situaties voor het doel van RKHBS tot gevolg. De thuisploeg was in deze periode meer bezig met het bekritiseren van de scheids dan met hun eigen spel dat alles behalve goed was. Ondanks dit kreeg RKHBS vlak voor rust een enorme kans de voorsprong uit te breiden. Mick Mijnes ging door over links, en legde de bal terug op de inkomende Brian Amkreutz. Brian plaatste van buiten de 16 meter de bal beheerst met binnenkant voet richting lange hoek, maar de bal ging tot zijn verbijstering binnenkant paal achter de keeper langs weer uit het doel. Omdat ook de bezoekers hun laatste kansje voor rust misten, gingen de ploegen met een 1-0 op het scorebord de rust in.
De tweede helft was nog niet begonnen of de stand was gelijk. Een twijfelachtige beslissing leidde tot een corner, die werd ingekopt door Martijn Sangen van KVC. Via een tweetal spelers verdween de bal over de doellijn: 1-1. De oranjehemden roken dat hier meer te halen viel, en drukten RKHBS terug in de 16 meter. Dit leidde al na een paar minuten tot een voorsprong voor de bezoekers. Na een inschattingsfout van Steffan Wesche mocht, jawel alweer, Martijn Sangen vrij door richting 16 meter waar hij fantastisch uithaalde en het leer in de kruising zag verdwijnen: 1-2. RKHBS leek te moeten buigen voor de promovendus maar rechtte toch de rug na ongeveer 20 minuten in de 2de helft. Een aanval via Danny Stoeber en Mick Mijnes leidde tot een corner. Deze werd door Rens Hahnraths hard bij de tweede paal neergelegd, waar Bram Bemelmans in vrije positie maar net naast kopte. Na een vervelende overtreding op Danny Stoeber, waarna de enige gele kaart van dit duel werd uitgedeeld, kwam de vrije trap bij Rens Hahnraths terecht. Deze vond met een hoge bal de vrij voor het doel opduikende Mick Mijnes, maar deze kopte de bal recht in de handen van de doelman. Tomyen van Lierop kwam in de ploeg voor de licht aangeslagen Roel Romeijn, en Chendo Kolker kwam Steffan Wesche vervangen. Hierna kwam het moment van Mick Mijnes. Hij kwam in balbezit net over de middellijn, en zette aan voor een solo in plaats van af te spelen op de vrijstaande Bram Bemelmans. Ondergetekende ging er al van uit dat de kans verkeken was, toen Mick Mijnes ingesloten door 3 verdedigers besloot te schieten van buiten de 16 meter, en de doelman van KVC Oranje hiermee verraste: 2-2. Toch leek de ploeg uit Kerkrade er met de winst vandoor te gaan. De goed en fel spelende Thymo Griesenbrock maakte volgens scheidsrechter Kok een overtreding in de middencirkel, waarna weer protesten volgden. Martijn Sangen zag dat doelman te ver voor zijn doel stond, wachtte niet en schoot vanaf de middenlijn op doel. De bal ging over de terug sprintende Toine Diederen heen, die echter alle geluk van de wereld had. De bal stuitte in de 16 meter waarna deze tegen de lat kwam. Pas daarna kon de ervaren doelman zich op het terugstuitende leer gooien. Het laatste kwartier gingen de aanvallen over en weer, waren beide ploegen dreigend, maar kwamen er geen grote kansen meer waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Hiermee konden beide ploegen leven, alhoewel koploper Wijnandia natuurlijk de enige winnaar is deze namiddag. 

John 
2017-11-30 FOX Sports Voetbaldag bij RKHBS
Met FOX Sports geniet je 24 uur per dag van (live) topvoetbal op TV, maar op woensdag 20 december geniet je van topvoetbal bij RKHBS tijdens de FOX Sports Voetbaldag!
FOX Sports Voetbaldag
Woensdag, 20 december komt FOX Sports naar RKHBS. Op deze dag opent RKHBS haar poorten vanaf 13.00 uur voor een dag waar voetbal nog meer dan normaal centraal staat. Iedereen is welkom: jong, oud, man, vrouw, lid of vrijwilliger. Meld je aan, deelname is gratis!
Niet alleen voor Leden
Alle jeugdleden hebben die willen en kunnen hebben zich al aangemeld. Zou het niet leuk zijn als je broertje, zusje, vriendje, vriendinnetje of wie dan ook deze dag samen met jou kan vieren. Meld je dan snel aan. Lees verder hoe je dat kunt doen.
Programma
De voetbaldag bestaat uit verschillende (actieve) voetbalonderdelen. Scoor de meeste punten op het FOX Sports Gatendoel, zet de snelste tijd neer bij de FOX Sports Dribble Challenge, schiet het hardste bij de hardste schot meter of test je voetbalkennis bij de FOX Sports Quiz!
Aanmelden
Aanmelden kan als volgt:
Je stuurt een mail met je voor en achternaam en geboortdatum naar secretaris.rkhbs@gmail.com 
Je krijgt daarna een bevestigingsmail terug met de tijd dat je aanwezig dient te zijn bij RKHBS.
Doe dit zo snel mogelijk, want er is maar plek voor 360 deelnemers!

Tot op de FOX Sports Voetbaldag!
2017-11-29 Kascontrole commissie 2017
Beloofd bericht van de RKHBS-Jaarvergadering 2017:
De kascontrolecommissie heeft de financiële stukken van het seizoen 2016-2017 goedgekeurd en heeft het bestuur en de penningmeester bedankt voor het verrichtte werk. 
Hiermee zijn de financiële stukken zoals ter vergadering voorgelegd goedgekeurd.
2017-11-26 Kerstinn 2017: "de bierproeverij"

Dit jaar kunnen jullie punten krijgen voor "de bierproeverij". 
Hoe dit allemaal te werk gaat horen jullie op zaterdag 9 december. 
De testavond is al geweest en hier heb ik hele positieve reacties op gehad,
de insteek is al jaren om de avond rustig te laten verlopen en op tijd te beginnen; daarom is ook dit jaar weer voor een zaterdag gekozen.
FB Vriendjes deel de aankondiging weer volop zodat we op 9 december weer een gezellig gevulde kantine gaan krijgen

Tot dan

Jullie quizmaster Eric Roufs
2017-11-26 RKHBS Heren 1 verslaat Rood-groen LVC
RKHBS heren 1 te sterk voor Rood-Groen LVC

Na de zwaar bevochten overwinning van vorige week thuis tegen WDZ stond deze middag het uitduel tegen Rood-Groen LVC op het programma voor de ploeg van Mike Zwartjes. Dit maal moest Rens Hahnraths verstek laten gaan vanwege een blessure, maar waren Steffan Wessche en Brian Amkreutz wel weer van de partij.
RKHBS begon goed aan de wedstrijd en liet zien waarom het hoog op de ranglijst staat. Een aantal opgelegde kansen waren het gevolg, met name voor Bram Bemelmans. Na ongeveer 35 minuten was het dan eindelijk raak. Tomyen van Lierop zette voor en Mick Mijnes scoorde via een degelijke kopbal. Zonder verder groots te spelen controleerde RKHBS de eerste helft, en verdubbelde de voorsprong. Mick Mijnes schoot fraai raak na aangeven van Steffan Wessche. Met name op het middenveld was RKHBS heer en meester, en had de thuisploeg geen schijn van kans-
Na rust eenzelfde spelbeeld, met een sterk RKHBS dat ook kansen creeerde. De ploeg van de Heerlerbaan kwam dan ook snel op 0-3. Na een mooie combinatie tussen Mick Mijnes en Bram Bemelmans, rondde laatst genoemde fraai af. Hierna zakte het spelpeil echter aan beide zijden en kwam de thuisploeg zelfs tot scoren: 1-3. De thuisploeg zette aan om te proberen terug te komen in de wedstrijd maar zover liet RKHBS het niet komen. De counters waren levensgevaarlijk en de score had veel hoger kunnen uitvallen in het voordeel van RKHBS ware het niet dat meerdere kansen gemist werden en ook enkele aanvallen werden gestopt en goals zelfs afgekeurd door dubieuze buitenspel situaties. Omdat RKHBS verdedigend niet echt meer in de problemen kwam won het deze middag vrij gemakkelijk, waarbij de score veel hoger had kunnen uitvallen. Gefeliciteerd mannen! 

Met dank aan Hans Kroon en Funs Rijnders voor de info betreffende deze wedstrijd! 

John 
2017-11-24 techniektraining op zondag
REMINDER-REMINDER-REMINDER 

RKHBS TECHNIEK TRAINING.

ZONDAG: 9.30 UUR TOT 10.45 UUR.

JO9 t/m JO15.